Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Inovatie si excelenta

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Plasa pentru ambalarea lemnelor, latime 460mm, lungime 1000m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2549 lei Lei
Brand
INOVECO
Out Of stock
Descriere
Alegeti solutia potrivita pentru ambalarea eficienta a lemnelor prin intermediul plaselor noastre tubulare de ambalare, create special pentru a indeplini cerintele specifice ale afacerii dumneavoastra.
Dimensiunile acestei plase, fabricata intr-o nuanta atractiva de rosu, reprezinta alegerea perfecta pentru orice entitate comerciala implicata in vanzarea lemnelor de foc.
Caracteristicile produsului:  Dimensiuni Generoase: Avand o latime de 460mm si lungimea totala de 1000m, plasa noastra ofera spatiul necesar pentru ambalarea eficienta a unei cantitati mari de lemne, asigurand in acelasi timp o manevrare usoara.
Durabilitate excelenta: Fabricata din polietilena de calitate, plasa pentru ambalat lemne este rezistenta la rupere si la actiunea factorilor de mediu (Schimbari de temeratura, Radiatii UV);
aceasta plasa garanteaza protectia lemnelor in conditii optime pe durata transportului si stocarii.
Flexibilitate si versatilitate: Plasa tubulara de ambalat a fost conceputa pentru a se adapta pe diferite forme si dimensiuni ale lemnelor mentinand in siguranta incarcatura pe durata transportului si stocarii;
Culoare atractiva: Nuanta de rosu vibrant imbunatateate aspectul exterior al produsului si faciliteaza identificarea usoara si rapida a produselor.
Au o capacitate portanta pana la 5 kg si se livreaza in role
Avantaje  Utilizarea acestor plate pentru ambalat lemne ofera o circulatie buna a aerului impiedicand aparitia condensului si asigurand mentinerea in parametrii a calitatii lemnelor pe tot parcursul transportului si depozitarii;
Plasele tubulare de ambalat simplifica considerabil procesul de ambalare a lemnelor, permitand o incarcare si descarcare rapida si eficienta, economisind timp si resurse.
Atat polietilena cat si tehnologiile folosite la fabricarea acestor plase de ambalat reflecta angajamentul nostru catre practici comerciale sustenabile, cu un impact redus asupra mediului.
Sunt folosite cu succes atat pentru ambalarea lemnelor de foc pentru incalzire cat si pentru gratar sau a produselor manufacturate din lemn;
Sunt rezistente la actiunea agentilor corozivi, oxidanti si factorilor climatici de degradare (praf, umiditate, inghet, etc)

Detalii tehnice:  Greutate: 10 g/m
Culoare: rosu
Latime: 460mm
Lungime 1000m
Greutate maxima portanta: 5kg
Produs fabricat in Romania
Specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra si pentru a va ghida in alegerea produsului conform cerintelor si nevoilor afacerii dumneavoastra. Profitati de ofertele noastre si bucurativa de succes!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura