Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Inovatie si excelenta

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Manson protectie, plasa, diametru 60mm, lungime 300m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2975 lei Lei
Brand
INOVECO
Out Of stock
Descriere
Mansonul de protectie cu diametrul de 60mm si lungimea de 300m are forma tubulara si este solutia perfecta pentru protejarea diverselor tipuri produse in timpul transportului sau depozitarii.
Fabricat polietilena de inalta calitate, acest manson asigura o protectie eficienta impotriva zgarieturilor, loviturilor si altor deteriorari ce pot aprea la manipulare / depozitare preluand din socuri si mentinand in acelasi timp integritatea produsului.
Rezistenta la uzura, fiabile, sustenabilitate sunt cuvinte cheie ce definesc acest produs.
Avantaje:  Usor de fixat / instalat: Designul flexibil si usor de taiat al mansonului faciliteaza instalarea pe diverse tipuri de produse.
Lungime generoasa: Cu o lungime de 300 de metri, acest manson acopera o gama variata de aplicatii, economisind timp si bani.
Protactie Durabila: Mansonul este rezistent la uzura protejand eficient produsul
Aplicatii:  Industria alimentara: protejarea sticlelor de vin si a altor produse ambalate in sticla;
Industria fashion: protejarea curelelor din piele sau a acesoriilor fashion din materiale sensibile
Piese metalice fin prelucrate, cromate sau nichelate
Industria mobilei: protejarea picioarelor meselor si scaunelor sau a altor elemente ce pot fi deteriorate la depozitare / manipulare
Fabricarea produselor ceramice: protejarea obiectelor din ceramica sau sticla
Detalii produs:  diametru: 60 mm
lungime 300m
culoare: alb
se livreaza la sac
produs fabricat in Romania
Intrebari si Raspunsuri  Care este durata de viata a acestui manson de protectie? Produsul are o durata de viata lunga si este proiectat pentru a rezista si a putea fi reutilizabil, fabricat din polietilena Este mansonul potrivit pentru utilizare in exterior? Da, acest manson este potrivit pentru utilizare in exterior. Este rezistent la factorii de mediu si protejeaza eficient impotriva socurilor mecanice. Se poate taia mansonul la dimensiuni personalizate? Da, mansonul este usor de taiat la dimensiuni personalizate, ceea ce il face potrivit pentru diverse aplicatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura