Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Inovatie si excelenta

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grila de avertizare cabluri electrice, 0.4 x 25 m, rosu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
INOVECO
Out Of stock
Descriere
Utilizarea grilei de avertizare pentru cabluri electrice este esentiala pentru orice proiect de constructie sau infrastructura care implica ingroparea cablurilor. Grila de avertizare cabluri electrice de la INOVECO este o solutie de siguranta esentiala menita sa previna accidentele si sa asigure integritatea retelelor electrice subterane. Aceasta plasa serveste ca o masura de precautie de alertare a lucratorilor despre prezenta cablurilor electrice in timpul sapaturilor, protejand astfel atat echipa de lucru, cat si infrastructura subterana de posibile daune.
Caracteristici:  Grila de avertizare cabluri electrice este fabricata din polietilena de inalta densitate (HDPE), un material recunoscut pentru durabilitatea si rezistenta sa la conditii meteo adverse.
Dimensiunile generoase ale grilei: de 25 m lungime si 0.4 m latime sunt suficiente pentru marcarea unei zone extinse cu cabluri electrice.
Nuanta de rosu intens asigura o vizibilitate excelenta si o indentificare rapida a zonei de pericol, indicand prezenta cablurilor electrice subterane.
Materialul flexibil permite o manipulare usoara si o adaptare perfecta la diverse configuratii ale terenului.
Procedura de instalare foarte usoara si consta prin derularea plasei de avertizare pe suprafata unde sunt ingropate cablurile electrice, minimizand astfel cheltuielile operationale.
Avantaje folosirii grilelor de avertizare:  se reduce semnificativ riscul de accidente in timpul sapaturilor, protejand lucratorii si echipamentul de posibilele pericole si prejudicii;
ajuta la evitarea daunelor costisitoare la retelele electrice, economisind timp si resurse financiare;
durabilitatea materialului din care este compusa grila de avertizare are ca rezultat o durata lunga de viata a produsului si garantia ca acesta serveste scopului pentru care a fost instalat.
Aplicatii:  Constructii civile si infrastructura: Utilizata in proiectele de constructie de drumuri, poduri si autostrazi pentru a marca zonele unde cablurile electrice sunt ingropate, prevenind astfel accidentele la sapaturi.
Lucrari de utilitati: Esentiale in marcarea si protectia cablurilor electrice in timpul lucrarilor de intretinere sau extindere a retelelor de utilitati, inclusiv electricitate, gaz si apa.
Dezvoltare imobiliara: Folosita in constructiile rezidentiale si comerciale pentru a asigura ca echipa de constructie este avertizata de prezenta cablurilor electrice subterane, evitand astfel deteriorarea accidentala.
Renovari si restaurari: Aplicabila in proiecte de renovare unde structurile existente sunt actualizate sau extinse, necesitand precautii suplimentare pentru a nu deteriora instalatiile electrice existente.
Evenimente si instalatii temporare: Utila in cadrul evenimentelor mari, cum ar fi concerte sau festivaluri, unde cabluri temporare pot fi protejate de traficul intens sau de echipamentele grele folosite in timpul instalarii si demontarii.
Detalii produs:  Latime: 400mm;
Lungime: 25 m;
Greutate: 220g/mp
Culoare: Rosu.
Pentru maximizarea eficacitatii, este recomandat sa intalati grila de avertizare la la o distanta cca. 50 cm deasupra de-a lungul cablurilor electrice.
Nu mai asteptati, alegeti cu incredere Grila de Avertizare Cabluri Electrice de la INOVECO si bucurati-va de confort si siguranta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura