Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Inovatie si excelenta

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Plasa pentru ambalarea lemnelor, 460mm x 1000m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2549 lei Lei
Brand
INOVECO
Cod produs
5002296
Out Of stock
Descriere
Descoperiti solutia optima pentru ambalarea eficienta si sigura a lemnelor cu plasa noastra de ambalat de calitate, proiectata special pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra. Avand o ltiime de 460mm si o lungime impresionanta de 1000m, aceasta plasa de culoare albastra este alegerea optima pentru agentii economici care se ocupa cu comercializarea lemnelor de foc.

Caracteristicile produsului:

* Dimensiuni optime: Cu o latime de 460mm si o lungime totala de 1000m, plasa noastra este suficient de mare pentru a ambala volumul dorit de lemne, fiind in acelasi timp usor de manevrat si aplicat.
* Material durabil: Fabricata din materiale de inalta calitate, rezistente la rupere si uzura, plasa noastra asigura protectia lemnelor in timpul transportului si a depozitarii.
* Flexibilitate: Proiectata pentru a oferi o flexibilitate excelenta, se adapteaza perfect diferitelor forme si dimensiuni ale lemnelor, fsrs a compromite integritatea sau siguranta incarcaturii.
* Culoare vibranta: Culoarea albastra distinctiva a plasei nu doar ca imbunatateste aspectul vizual al ambalajului, dar faciliteaza si identificarea rapida a produselor.
* Au o capacitate portanta pana la 5 kg si se livreaza in role

Avantaje

* Permit circulatia aerului si previn aparitia condensului
* Simplifica procesul de ambalare a lemnelor, permitand o incarcare si descarcare rapida, ceea ce duce la economii semnificative de timp si efort
* Materialele utilizate in fabricarea plasei sunt selectate cu grija pentru a asigura un impact minim asupra mediului, sustinand practici de afaceri responsabile si durabile
* Ideala pentru o gama larga de aplicatii, de la ambalarea si comercializarea lemnelor de foc pentru incalzire sau pentru gratar.
* Sunt rezistente la actiunea agentilor corozivi, oxidanti si factorilor climatici de degradare (praf, umiditate, inghet, etc)

Detalii tehnice

* Material reciclabil
* Detalii tehnice
* Greutate: 10 g/m
* Culoare: albastru
* Latime: 460mm
* Lungime 1000m
* Greutate maxima portanta: 5 kg
* Produs fabricat in Romania

Contactati-ne astazi pentru a raspunde intrebarilor domneavoastra.Alegeti plasa noastra de ambalat lemne si bucurativa de costuri deruse si de o profitabilitate marita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura