Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Inovatie si excelenta

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Plasa pentru ambalarea lemnelor, latime 460mm, lungime 1000m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2549 lei Lei
Brand
INOVECO
Cod produs
5004396
Out Of stock
Descriere
Alegeti solutia potrivita pentru ambalarea eficienta a lemnelor prin intermediul plaselor noastre tubulare de ambalare, create special pentru a indeplini cerintele specifice ale afacerii dumneavoastra.

Dimensiunile acestei plase, fabricata intr-o nuanta atractiva de rosu, reprezinta alegerea perfecta pentru orice entitate comerciala implicata in vanzarea lemnelor de foc.

Caracteristicile produsului:

* Dimensiuni Generoase: Avand o latime de 460mm si lungimea totala de 1000m, plasa noastra ofera spatiul necesar pentru ambalarea eficienta a unei cantitati mari de lemne, asigurand in acelasi timp o manevrare usoara.
* Durabilitate excelenta: Fabricata din polietilena de calitate, plasa pentru ambalat lemne este rezistenta la rupere si la actiunea factorilor de mediu (Schimbari de temeratura, Radiatii UV);
aceasta plasa garanteaza protectia lemnelor in conditii optime pe durata transportului si stocarii.
* Flexibilitate si versatilitate: Plasa tubulara de ambalat a fost conceputa pentru a se adapta pe diferite forme si dimensiuni ale lemnelor mentinand in siguranta incarcatura pe durata transportului si stocarii;
* Culoare atractiva: Nuanta de rosu vibrant imbunatateate aspectul exterior al produsului si faciliteaza identificarea usoara si rapida a produselor.
* Au o capacitate portanta pana la 5 kg si se livreaza in role

Avantaje

* Utilizarea acestor plate pentru ambalat lemne ofera o circulatie buna a aerului impiedicand aparitia condensului si asigurand mentinerea in parametrii a calitatii lemnelor pe tot parcursul transportului si depozitarii;
* Plasele tubulare de ambalat simplifica considerabil procesul de ambalare a lemnelor, permitand o incarcare si descarcare rapida si eficienta, economisind timp si resurse.
* Atat polietilena cat si tehnologiile folosite la fabricarea acestor plase de ambalat reflecta angajamentul nostru catre practici comerciale sustenabile, cu un impact redus asupra mediului.
* Sunt folosite cu succes atat pentru ambalarea lemnelor de foc pentru incalzire cat si pentru gratar sau a produselor manufacturate din lemn;
* Sunt rezistente la actiunea agentilor corozivi, oxidanti si factorilor climatici de degradare (praf, umiditate, inghet, etc)

Detalii tehnice:

* Greutate: 10 g/m
* Culoare: rosu
* Latime: 460mm
* Lungime 1000m
* Greutate maxima portanta: 5kg
* Produs fabricat in Romania

Specialistii nostrii va stau la dispozitie pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra si pentru a va ghida in alegerea produsului conform cerintelor si nevoilor afacerii dumneavoastra. Profitati de ofertele noastre si bucurativa de succes!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura