Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Inovatie si excelenta

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Composter Rapid, 280litri, verde

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Otto Graf
Out Of stock
Descriere
Faceti din gradina dumneavoastra o oaza a echilibrului natural transformand resturile gospodaresti, organice in cel mai bun compost. Sistemul de compostare Rapid Composter comercializat de Inoveco reprezinta solutia eficienta si economica de transformare a deseurilor organice in compost de calitate superioara, economisind timp si energie.
Resturile organice, cum ar fi frunzele, iarba, buruienile, bucatile de fructe si legume rezultate din activitati gospodaresti sunt o resursa valoroasa care poate fi exploatata si transformata in ingrasamant natural numai bun pentru a imbunatati calitatea solului si a spori productia de plante cultivate.
Caracteristici tehnice:  Ideal pentru o familie de 4 persoane;
Incarcare usoara si confortabila prin capace suplimentare cu balamale (operare cu o singura mana);
Sistem de oxigenare a materialului organic;
Placa inferioara perforata cu canal de aer;
Are o usa glisanta pentru extragerea usoara a compostului
Capac cu functie de vara si iarna pentru reglarea ventilatiei;
Cu un un design tubular, fabricat din plastic reciclat 100%, este robust, ergonomic si are o durata lunga de viata fiind rezisten la radiatiile UV si la schimbarile de temperatura.
Avantaje:  Designul sau ingenios este propice pentru un microclimat care accelereada descomunerea resturilor organice si transformare lor rapida in ingasamant bogat in nutrienti si numai bun de folosit in gradina dumneavoastra;
Evacuare usoara a compostului, cu minim de efort, prin glisarea usii inferioare;
Asamblare usoara fara unelte.
Model Volum
(l) Latime
(cm) Lungime
(cm)
Inaltime
(cm)
Culoare Greutate
(kg)
600012  280  80  80  89  verde  8
Achizitionati cu incredere sistemul de compostare Rapid Composter si bucurativa de un ingrasamant natural ce va va ajuta sa mariti productia de plante din gradina dumneavoastra. Alaturativa comunitatii dedicate protejarii mediului reducand amprenta de carbon adoptand un stil de viata sustenabil. Haideti sa schimbam cursul istoriei si sa incetimim ciclul transformarilor climatice lasand generatiilor viitoare o mostenire verde!
Suntem aici pentru a oferi raspunsuri la intrebarile dumneavoastra si pentru a va ghida in alegerea solutiei perfecte de compostare, adaptata cerintelor dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura