Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Inovatie si excelenta

Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Composter Eco Master, negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Otto Graf
Out Of stock
Descriere
Cu composterul Eco Master de la Inoveco, transformarea resturilor organice rezultate din activitati gospodaresti in compost este simpla si economica. Designul sau permite crearea unui microclimat ce permite accelerarea descompunerii materialului organic si transfoarmarea lui rapida in ingrasamant.
Este o solutie eficienta pentru a reduce cantitatea de deseuri si pentru a economisi timp si bani cu nu rezultat avantajos ce poate ajuta la imbunatatirea calitatii solului si stimularea cresterii plantelor in gradina dumneavoasta.
Caracteristici tehnice:  Trapa de umplere mare, dintr-o singura bucata, ce permite alimentarea lui fara efort cu resturi rezultate in bucatarie si deseuri de gradina;
Proiectat cu doua trape mari de extractie, composterul Eco Master permite accesul fara probleme la ingrasamant din ambele parti;
Protectie capac impotriva vantului;
Ventilatie ideala;
Necesita putin spatiu;

Fabricat din plastic reciclat 100% (PP).
Avantaje:  Compostare rapida;
Asamblare usoara fara unelte;
Usor de umplut prin doua trape mari;
Evacuare usoara a compostului datorita unei clape mari cu maner;
Fabricat din plastic 100% reciclat, acest composter este puternic si robust si are o durata lunga de viata rezistand la modificari ale factorilor de mediu (rezistenta la radiatii UV si la intemperii).
Sfaturi:
Puneti composterul pe o suprafata plana;
Amplasati composterul direct pe sol pentru ca materialul organic din interiorul lui sa poata intra in contact direct cu microorganismele ce contribuie activ la transformarea lui in compost;
Inainte de instalare, va recomandam sa slabiti mai intai solul;
NU plasati  composterul pe suprafete dure precum asfaltul sau suprafete de beton;
Este indicat sa amplasati composterul intr-un loc partial umbrit;
Asezati-l intr-un loc protejat de vant (de exemplu, sub arbori sau garduri vii).
Model Volum
(l) Latime
(cm) Lungime
(cm)
Inaltime
(cm)
Culoare Greutate
(kg)
628000  300  60  60  90  negru  6
628001  450  70  70  102  negru  9
Accesorii:    Model Compatibil cu: Lungime
(cm) Latime
(cm)
626101  628000, 628000  74  74
Este important sa constientizam ca risipa si lipsa unui management eficient de colectare si seletare a deseurilor ne afecteaza deja pe toti, iar pe termen lung, lipsa unor masuri concrete va afecta si mai mult natura; modificarile climatice devenind din ce in ce mai greu de suportat. Alegeti composterul ECO MASTER pentru a va alatura eforturilor de protectie a mediului inconjurator si pentru transforma deseurile organice in ingrasamant natural ce contribuie la sustinerea un ciclu de viata sustenabil. Haideti sa actionam acum si sa schimbam cursul istoriei astfel incat mostenirea lasata copiilor nostri sa fie una verde.
Suntem aici pentru a va oferi raspunsuri la intrebarile dumneavoastra si pentru a va indruma in alegerea solutiei perfecte de compostare, adaptata cerintelor dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura