Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Inovatie si excelenta

Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Composter Eco, 280litri, negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Otto Graf
Out Of stock
Descriere
Eco Composter de la Inoveco, este un sistem de compostare eficient, care transforma resturile organice in ingrasaman natural, bogat in nutrienti. Este o solutie excelenta pentru a transforma deseurile organice rezultate din activitati de gradinarit sau a resturilor alimentare, in compost de calitate pentru gradina dumneavoastra. Compostul rezultat este perfect pentru imbunatatirea solului din gradina dumneavoastra, asigurand un mediu propice pentru cresterea sanatoasa a plantelor.
Caracteristici tehnice:  Ideal pentru o familie de 4 persoane;
Suprafetele interioare si exterioare netede pentru o curatare usoara;
Cu fante de ventilatie laterale pentru compostare rapida;
Cu deschidere glisanta pentru o extragere usoara a compostului;
Cu un un design tubular, fabricat din plastic reciclat 100%, este robust, ergonomic si are o durata lunga de viata fiind rezistent la radiatiile UV si la schimbarile de temperatura.
Asamblare usoara fara unelte
Avantaje:  Designul permite descompunerea materiei organice si transformare ei in ingasamant, bun de folosit in gradina dumneavoastra;
Evacuare usoara a compostului, cu efort minim, prin glisarea usii inferioare;
Asamblare usoara fara unelte.
Model Volum
(l) Latime
(cm) Lungime
(cm)
Inaltime
(cm)
Culoare Greutate
(kg)
625001  280  79  79  84  negru  6
Alegeti sistemul de compostare ECO Composter si deveniti parte a comunitatii care lupta pentru un mediu mai sanatos. Prin achizitionarea acestui produs veti minimiza cantitatea de deseuri organice rezultate din activitati gospodaresti, prin transformarea lor in ingrasamant. Deveniti astfel un exemplu pentru comunitatea locala si membru activ care contribuie la un viitor sustenabil.
Cumparati cu incredere sistemul de compostare ECO Composter de la INOVECO si haideti sa construim impreuna un mediu mai curat! Specialisti nostri va stau la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari si a va sfatui in alegerea solutiei optime pentru dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura